Dr. Hofstra op Zorgkaart.nl

Op zorgkaartnederland.nl staan verschillende waarderingen over Dr. L. Hofstra. Het is opvallend dat er meerdere negatieve berichten opstaan die het gemeenschappelijk kenmerk “niet luisteren” hebben. Lees hieronder de waarderingen:

Waardering: 5.8

Belangrijk om persoonlijkheid en functioneren van elkaar te scheiden. Geen kwade opzet in het spel, maar luisteren is niet de sterkst ontwikkelde kant. Duidelijk behoefte om snel en daadkrachtig over te komen. Ik mis degelijkheid in het hele CCN. Men wil te flexibel overkomen maar blijkt daarbij voor de patiënt weinig efficiënt. Daarnaast: een medicijn voorschrijven dat zich in de betreffende patiënt niet bewezen heeft en daar geen controle op uitoefenen of op organiseren op een redelijke termijn voelt als onverantwoord. Tot slot zie ik geen voordelen van deze specialist, en anderen, opererend buiten een ziekenhuis als daar toch weer naar doorverwezen wordt.

Waardering: 4.0

Er word niet geluisterd, en je mag blij zijn bij dhr an tafel te zitten. tevens word na meerdere keren aandringen pas het dossier online gezet. Ik heb mij hier niet in goede handen gevoeld.

Waardering: 2.0

Praat vlot, maar luistert slecht. mondeling heel vriendelijk. regelt nauwelijks onderzoek ondanks ernstige medische situatie. Bij controle van schriftelijke verslagen blijken feiten niet te kloppen, ten koste van de patiënt. Heel teleurstellend.

Waardering: 4.7

“Heel aimabel, maar niet echt in verbinding en luistert slecht, zelfs na 2x geklaagd te hebben. Leest de gegeven info niet en maakt het cardiodossier niet in orde voor het volgende consult. Er staan essentiele fouten in de automatisch gegenereerde brieven, die voor verzending kennelijk niet nagelezen worden. Schrijft snel redelijk ‘agressieve’ medicatie voor.”

Let op: zorgkaartnederland.nl wordt beheerd door de NPCF. Deze patiëntenorganisatie ontvangt miljoenensubsidies per jaar van VWS en weigert expliciet al jaren om de positie van slachtoffers van medische fouten te verbeteren.